Dermaroller voor en na foto’s

Dermaroller voor en na foto’s

Dermaroller (microneedling) therapie is een zeer bekende therapie met veel toepassingen. Met deze therapie penetreren micro naalden de huid. Eenmaal in de huid activeren en stimuleren deze naalden de onderliggende cellen. Je maakt hierbij een gecontroleerde minuscule verwonding waardoor je lichaam deze cellen activeert om te herstellen en sterker te worden. Daardoor regenereer je met dermarollen de cellen  en zorg je voor verjonging van de huid.

Met verschillende naaldlengtes kun je op verschillende diepte in de huid werken. Op verschillende diepte kunnen verschillende prikkels worden gegeven aan de cellen. Dermarollers met een langer naaldlengte worden daarom ook wel gebruikt voor diepere rimpels rond de mond. Dermarollers met een kortere naaldlengte worden vaker gebruikt voor algemene verjonging van de huid en minder diepe rimpels.

Doordat er kleine wondjes worden gemaakt in de huid wordt je lichaam geactiveerd deze te herstellen. Bij het herstellen produceert het lichaam nieuw collageen en elastine. Daardoor kun je met een dermaroller rimpels verminderen worden, je huid een lift geven en littekens verminderen.

Dermaroller tegen rimpels

De dermaroller kun je ook tegen rimpels gebruiken. De dermarolle maakt minuscule gaatjes in de huid. Dit zorgt ervoordat de huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid verstevigd en worden rimpels verminderd.

Welke dermaroller naadlengte je moet gebruiken is afhankelijk van de diepte van de rimpels. In de meeste gevallen zal een naaldlengte van 0.5 mm voldoen maar heb je echter diepere rimpels dan kun je ook de 1.0 mm naadlengte of zelfs voor een naaldlengte van 1.5 mm kunnen kiezen.

Persoon: Een manvan 27 jarige leeftijd met bruine huidskleur.

Methode: De man heeft een behandeling gehad van 4 sessies. Tussen elke sessie zit 6 weken rust zodat de huid de tijd heeft om nieuw collageen aan te maken.

Dermaroller: 1.0 – 1.5 mm

Lotion’s & cremes: geen

Interval van behandeling: 6 weken

Duur van behandeling: 4 sessies

Dermaroller voor en na foto's

Bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4134659/

Dermaroller haargroei

Dat de dermaroller haargroei stimuleert is niet geheel onbekend. Haargroei wordt gestimuleerd door de micro naalden van de dermaroller. De naalden prikken door de huid heen. Onder de huid stimuleren de naalden de haar follikels (haarcellen). Hierbij komen groei factoren los die zorgen voor het ontwikkelen van haar follikels maar ook de haar cyclus activeren. Omdat de naalden zo klein zijn ontstaan er geen diepe verwondingen en worden er ook geen littekens gevormd. De naalden activeren precies de werking die ervoor zorgt dat de cellen worden geprikkeld om de huid te repareren. 

Daarlangs zorgen de minuscule gaatjes in de hoofdhuid voor een verbeterde opname van haargroei serums zoals minoxidil. Het is ook gebleken dat het gebruik van een dermaroller en minoxidil een verhoogde effectiviteit heeft op haargroei. Het gebruik van de combinatie wordt door ons daarom ook aangeraden.

Onderzoek 1 – Dermaroller voor en na foto’s haargroei

Methode: In dit onderzoek is gekeken naar het effect van de dermaroller op haargoei over een periode van 6 maanden. Om de 4 weken is een dermarol sessie uitgevoerd.

Resultaat: Na het onderzoek bleek dat de dikte van de haren geworden over de periode van 6 maanden met behandeling van de dermaroller. Het aantal kleine dons haartjes (vellus haar) was verminderd bij beide vrouwen en mannen. Zowel vrouwen en mannen waren zeer tevreden over het resultaat op de haargroei. Daarlangs is het gebruik van de dermaroller ook geaccepteerd en zouden zowel mannen als vrouwen geen moeite hebben om de procedure langer te volgen.

Persoon 1: 28 jaar; vrouw,

Methode: In dit onderzoek is gekeken naar het effect van de dermaroller op haargoei over een periode van 6 maanden. Om de 4 weken is een dermarol sessie uitgevoerd. Daarlangs gebruikte de patient ook het minoxidil serum. Dit serum werd echter niet gebruikt op de dag dat de dermaroller gebruikt werd.

Dermaroller: 1.5 mm

Lotion’s & cremes: Minoxidil

Interval van behandeling: Om de 4 weken werd de dermaroller gebruikt.

Duur van behandeling: 6 weken

dermaroller voor en na foto's haargroei

Persoon 1: 33 jaar; Man.

Methode: In dit onderzoek is gekeken naar het effect van de dermaroller op haargoei over een periode van 6 maanden. Om de 4 weken is een dermarol sessie uitgevoerd. Daarlangs gebruikte de patient ook het minoxidil serum. Dit serum werd echter niet gebruikt op de dag dat de dermaroller gebruikt werd.

Dermaroller: 1.5 mm

Lotion’s & cremes: Minoxidil

Interval van behandeling: Om de 4 weken werd de dermaroller gebruikt.

Duur van behandeling: 6 weken

dermaroller voor en na foto's haargroei_

Dermaroller kopen