Haar sneller laten groeien

Hoe kun je je haar sneller laten groeien?

Haar sneller laten groeien

Langer haar zonder veel dode punten?

Zoals je veel leest is voeding ook zeer belangrijk om je haar sneller te laten groeien. Om het makkelijk voor jou te maken hebben wij hebben een speciaal vitamine complex ontwikkeld. Dit vitamine complex zorgt voor sterker maar ook langer haar.

Vitamine complex vol met Vitamines B zoals Biotine en Zinc

Biotine en zinc zijn wel bekende voedingsstoffen. Deze stoffen zijn essentieel voor gezonde haargroei. Ze zorgen ervoor dat de haar follikels worden gestimuleerd en beschadigd haar wordt hersteld. Daarlangs staat vitamine B bekend om de stimulatie van de grandulae adrenales, ook wel de bijnier. Deze nier zorgt voor de stimulatie van gezond haar en zorgt ervoor dat er stoffen vrijkomen die zorgen voor snellere haargroei. [1]

Laat je haar sneller groeien met deze Haar vitamines

Haar vitamines

Dunner wordend haar tegengaan?

Daarlangs kun je je haar sneller laten groeien met ons haargroei serum. Het serum bevat verschillende vitamines maar ook het wel bekende Minoxidil. Uit onderzoek is gebleken dat dit stofje zorgt voor dikker haar. Het zorgt er daarlangs voor dat het aantal haren op de hoofdhuid toeneemt.

Minoxidil 5 mg/ml

Cafeïne om je haar sneller te laten groeien?

Ja!

Cafeïne helpt en zorgt ervoor dat je haren langer worden.

Kun je dan je haar sneller laten groeien door meer koffie te drinken? Nee helaas, koffie drinken helpt niet . Omdat de cafeine bij het drinken van koffie niet op de juiste plek komt. Daarom werkt cafeïne alleen wanneer je het gebruikt als shampoo of in een serum. Omdat op deze manieren de cafeïne direct in contact komt met de hoofdhuid.

Knip je haar niet te kort af!

Wil je langer haar?

Zorg er dan voor dat je je haar ook niet te kort laat afknippen. Daardoor went je lichaam ook aan het langer haar. Zo kunnen de haar follikels ook sterker worden. Hierdoor went je lichaam en zorg je ervoor dat je haar sneller groeit en ook sterker wordt.

Natuurlijk wordt je haar ook niet langer wanneer je er meer aflaat knippen dan dat eraan groeit. Aangezien je haar ongeveer 1 cm per maand groeit kun je niet elke 3 maanden de puntjes laten knippen. Geef daarom ook bij je kapper aan dat je je haar langer wilt laten groeien en dus alleen de puntjes knipt. Een andere tip is om langer te wachten met naar de kapper te gaan. Zo wordt je haar niet alleen langer maar bespaar je ook geld!

Overige tips om haar sneller te laten groeien

Vermijd hitte

Vermijd hitte zoveel mogelijk want hitte kan ervoor zorgen dat je haar snel afbreekt. Zo zal je haar dus niet de mogelijkheid hebben om langer te groeien. Let dus op het gebruik van je stijltang of fohn. Probeer het gebruik van je stijltang zoveel mogelijk te minimaliseren. Wat betreft de föhn, deze kun je wel gebruiken maar probeer je haar niet te droge op de hoogste hitte stand. Daarlangs raden wij aan om de föhn verder van het haar te houden. Zo voorkom je hitte schade aan het haar waardoor haar minder snel afbreekt.

Gebruik geen chemische ontkleuring

Probeer op te letten met chemische kleuringen of ontkleuringen.

Referenties

  1. Davis, M. G., Thomas, J. H., van de Velde, S., Boissy, Y., Dawson, T. L., Iveson, R., & Sutton, K. (2011). A novel cosmetic approach to treat thinning hair. British Journal of Dermatology, 165, 24–30. doi:10.1111/j.1365-2133.2011.10
  2. Price, V. H., & Menefee, E. (1990). Quantitative Estimation of Hair Growth I. Androgenetic Alopecia in Women: Effect of Minoxidil. Journal of Investigative Dermatology, 95(6), 683–687. doi:10.1111/1523-1747.ep12514348