Minoxidil kruidvat

Minoxidil kruidvat

Minoxidil kopen bij het Kruidvat is op dit moment helaas niet mogelijk. Hieronder kun je lezen waarom Minxodil niet beschikbaar is bij drogisterijen zoals de Etos of het Kruidvat.

Een verbeterde Minoxidil formule?

Lees verderop over de verbeterde formule.

Beschikbaarheid Minoxidil kruidvat of andere drogisterijen

Minoxidil is een geneesmiddel dat tot nu toe alleen op recept verkrijgbaar is. In landen buiten Nederland, zoals de Verenigde Staten, is Minoxidil wel vrij verkrijgbaar. Echter kunnen zij het product niet versturen naar Nederland. Voordat de wet en regelgeving aan werd gepast was minoxidil wel beschikbaar bij het Kruidvat.

Verbeterde Minoxidil equivalent Kingsowned

Kingsowned heeft een verbeterde Minoxidil equivalent met extra actieve grondstoffen. Deze grondstoffen voorkomen haaruitval en stimuleren haargroei nog beter. Deze formule bestaat uit een Minoxidil equivalent met een verhoogde werking ten opzichte van Minoxidil. Daarlangs bevat de formule ook cafeïne, deze actieve stof heeft ook een stimulerende werking op haargroei.

Cafïene 5%

Verhoogd de bloedstroom en zorgt voor een verbeterde doorvoer van voedingstoffen en stimuleert de groei van de haarwortel. Bron Cafeïne: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3500065/

Minoxidil equivalent 5%

Remt DHT hormoon dat zorgt voor haaruitval bij mannen en vrouwen. Bron Minoxidil: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6691938/

Bekijk hier de verbeterde formule en supplementen

Hieronder kun je de verbeterde formules vinden zoals onze extra sterke cafeïne shampoo. Je kunt ook alle producten over haargroeimiddelen bekijken inclusief supplementen en tools voor een nog betere haargroei! Wij raden altijd aan om voor een pakket met verschillende haargroeimiddelen te kiezen. Vaak werken de actieve grondstoffen versterkend waardoor je sneller de haargroei stimuleert.

Producten

Minoxidil kruidvat

Sterker en Sneller haargroei

Deze haar vitamines met maar liefst 28 actieve ingrediënten zorgen voor optimale boost voor jouw haargroei! Waaronder een sterk vitamine B complex met Biotine en Riboflavin (Vitamine B2). Deze vitamine zorgen van de productie van keratine en collageen voor sterker haar.

Het resultaat na het gebruik van onze haar vitamines!

Vitamines voor haar

Bekijk de haar vitamines hier: