Onderzoek & Ontwikkeling

Kingsowned is continu bezig met de ontwikkeling van producten om jouw lichaam sterker, jonger, en mooier te maken. Hieronder kun je de voorruitgang vinden voor de producten vinden die we op dit moment ontwikkeld hebben of aan het ontwikkelen zijn.

De producten worden ontwikkeld volgens een uitgebreid traject waarbij ook goed gekeken wordt naar effectiviteit. Dit gebeurt zowel op basis van beschikbare onderzoeken maar daarlangs voeren wij ook onze eigen onderzoeken uit om de effectiviteit vast te stellen. Alleen wanneer een product effectief is bevonden wordt deze geregistreerd. Hieronder vindt je een overzicht van de fases en de ontwikkeling van ons huidige assortiment.

6 Nieuwe producten in ontwikkeling

Op dit moment zijn er 6 nieuwe producten in ontwikkeling en worden geëvalueerd op veiligheid en effectiviteit. Voor het ontwikkelen van producten worden grondstoffen zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot één formule.

Verhoogde effectiviteit door synergetische werking

Wij geloven dat een combinatie van producten altijd een hogere kans van slagen heeft dat het gebruik van slechts één enkel product. Daarom zullen wij ook altijd zoeken naar de optimale combinatie van producten die op meer vlakken effectief zijn.

> 30 Publicaties

Voor de formulatie van een product worden meer dan 30 publicaties gebruikt om zo de optimale combinatie van actieve ingrediënten te komen. Formulatie studies zorgen ervoor dat deze worden gecombineerd tot een optimaal werkend product.

Bekijk geregistreerde producten